Gastenboek

Ik zou het leuk vinden als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

30 reacties op “Gastenboek

 1. Reading your content gave me a lot of interesting informations , it deserves to go viral,
  you need some initial traffic only. How to
  get initial traffic?? Search for: blackhatwarren’s
  tricks

 2. Hi Dear, are you in fact visiting this website daily, if so then you will definitely take fastidious knowledge. kbabfgfcaafd

 3. ジオラマ カジュアルウエア [url=http://www.coachbagguoutlet.info]アウトレットコーチ[/url] インディアンサマー パートタイム
  インスティテューショナル アド トループシート [url=http://www.coachbagguoutlet.info]www.coachbagguoutlet.info[/url] シャギーボブ チェックアウト
  グラフィック デザイン エンデバー [url=http://www.coachbagguoutlet.info]コーチ 財布[/url] ブタン ビデオジャーナリスト

 4. Hallo Jean-Paul en Cleo, prachtige verhalen over jullie reis in Australië. Geniet er nog even van.En ……….vandaag een geweldige verjaardag JP.
  Liefs Leo en Anneke van Velzen

 5. JP van harte proficiat met je verjaardag, een fijne dag en jullie 2 nog mooie weken.

 6. Gefeliciteerd allebei. Geniet van het mooie Australië. Tot de volgende reisverhalen. Geweldig om te lezen.

 7. heel hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk,stelletje stiekemerds! lag dit altijd al in de planning of is het toch een zomerse opwelling? ach laat maar zitten ,gaat me ook niks aan! ben wel heel blij voor jullie. en dan zijn er ook nog mensen die dit hele trouwgebeuren gewoon overslaan en meteen samen een huis kopen. lara en ivar zijn druk aan de klus en als jullie weer thuis komen dan zal blijken dat er hier ook niet is stil gezeten. jullie zien er super gelukkig uit op alle foto,s. veel plezier verder en het allerbeste.

 8. Hoi Cleo en JP. Allereerst proficiat dat jullie gaan trouwen. Prachtige reis hoor. Ga nu lekker genieten in Australie.
  Gr. André en Ineke

 9. als ik jullie verhalen lees en dan denk aan mijn belevenissen van vandaag op het ijs dan is het moeilijk te geloven dat we allebei in dezelfde wereld vertoeven. veel plezier verder met de groeten van ons allemaal ,doeiiii marja.

 10. Ha Cleo en JP,
  Wat zijn jullie wereldreizigers! wat avontuurlijk om jullie reis te volgen. Een goeie tijd toegewenst in Cambodja, en waar jullie nog meer naartoe gaan, geniet, neem de tijd, ene pas op jezelf en op elkaar!
  Een groet uit het schaats-kikkerlandje. Ida

 11. Hoi JP en Cleo,
  Kwam ik zomaar even achter jullie site wist niet dat jullie al vertrokken waren.
  Super gaaf om zo te lezen wat jullie allemaal beleven,
  ik krijg er ook meteen weer zin in.
  Geniet van deze prachtige reis en ik zal jullie verhalen blijven volgen.
  Gr. Dennis Bon

 12. Hallo JP en Cleo. Een berichtje uit Zeeland. Leuk om jullie verhalen te lezen!
  Ik hoop dat jullie fijne Kerstdagen hebben (als je er al iets van merkt) en een heel goed 2012. Dat jullie nog maar veel mogen zien en veel leuke dingen meemaken. Groetjes Lilian en Harm

 13. Geweldig jullie reiservaringen, leuk om te lezen.
  Fijne kerstdagen en voor 2012 veel reisplezier en geniet ervan.
  Leo en Anneke

 14. vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig nieuwjaar! cor,marja ,bram ,lara en ivar.

 15. Mooie reis maken jullie tot nu toe met onverwachtse gebeurtenissen. Blijf genieten. Wij blijven jullie volgen. Groetjes André en Ineke

 16. Lieve Cleo en JP
  wat een verhalen! wij zijn echt suf en burgerlijk hier hoor, vergeleken bij jullie!! Lekker zo’n pekingeend. Jammer dat hij de schuld krijgt van waarschijnlijk gewoon een vette kater, JP! Ga jullie missen tijdens de O&N borrel! Hier alles goed. Mis je erg hoor, Cleo!! wanneer kom je terug!!! morgen??
  geniet maar lekker
  liefs van Stef

 17. Hi lieve wereldreizigers!!!!! Wat super te lezen dat jullie zo genieten van jullie wereldreis! Geniet ook een beetje voor mij ;-)! Ik wens jullie heel veel plezier en ik blijf jullie zeker volgen. Pas goed op elkaar en vooral GENIETEN! Liefs,Carly

 18. Leuk al die verhalen te lezen!
  Ach, en op wereldreis hoort natuurlijk een lekker voedselvergiftiginkje;->. Fijn dat jullie er weer snel van opgeknapt zijn. Op naar de volgende avonturen….
  Maarre….waar blijven de foto’s??

  groetjes, Janneke

 19. hey lieverds
  leuk om dit te lezen!ben wel heel benieuwd hoe een amsterdamse rijschool chauffeur er uitziet

 20. heeee jullie tweeee schrijf eens wat vaker ,dit lijkt toch nergens op .we leven met jullie mee hoor!

 21. hoi cleo en jeanpaul,hier in de kwakel alles prima.lara en ivar hebben het al over :bij ons thuis. en zijn zeer in hun nopjes met huis ,haard en veestapel. volgens bram zijn russen stug maar gezellig,ja hoor dat kan. en het beschreven straatje in moskou daar was hij ook geweest. klein wereldje. wij zijn aan het schilderen en straks de vloer boven doen en dan is alles weer om door een ringetje te halen. genieten nu nog even van heerlijke herfstdagen met maar liefst een graadje of 18,dus niksnietnnaarniet.lekker blijven genieten samen en hou ons van de mooie dingen op de hoogte want dan genieten wij vanaf de zijlijn mee. have fun,toedeloe met de groeten van cor en marja.

 22. Hallo JP en Cleo,

  ben blij dat jullie Mocba ook een mooie stad vinden en dat tot nu toe de trein niet tegenvalt. Succes met de grensovergang naar Mongolie en als jullie in Ulan Bator zijn dan even naar het enige klooster gaan. Het museum is ook leuk ligt een meteoriet welke in de Gobi woestijn is gevonden.
  gr. Marion

 23. эй Клео и JP

  Wat een spannende route hebben jullie voor de boeg!
  Veel plezier en geluk.
  groeten van Cor.

 24. Hey Cleo en JP!
  wat ontzettend leuk dat jullie onderweg zijn zeg! de reisgids is zo te lezen niet helemaal correct meer maar de Macdonalds vind je overal en zonder reisgids, waren de russische hamburgers daar goed? Ik ben heel benieuwd naar jullie belevenissen in Mongolië, dat lijkt me een prachtig land. Goeie reis, neem de tijd want daar is het voor :-)
  groetjes, Jolette

 25. hey daar,
  we kijken vol verwachting uit naar het eerste deel van jullie reisverslag, geniet er van!
  liefs uit Kamerik,
  Janet

 26. Hoi JP en Cleo,
  Goede reis en ik hoop dat jullie veel zullen genieten van een heel andere wereld!
  Ineke en André

 27. Hi JP en Cleo,

  Als jullie dit bericht lezen zijn waarschijnlijk in Moskou. Ik wens jullie heel veel plezier, levens vreugde, wijsheid en gezondheid toe tijdens jullie grote avontuur.

  Ik zal zeker op jullie site kijken zo nu en dan.

  Adieu!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>